Skip to content

Telttojen vuokraaminen

Sipoon Reserviläisillä on vuokrattavana kaksi telttaa eri tarkoituksiin:

1) Ruotsin armeijan sissiteltta ja kotimainen Hawu-kamina
2) Messutelttakatos

Ruotsin armeijan sissiteltta
Teltta vastaa Suomen armeijan sissitelttaa kokonsa ja ominaisuuksiensa puolesta. Sissiteltta on noin puolet pienempi kuin perinteinen ns. puolijoukkueteltta. Sissitelttaan majoittuu 6 henkeä mukavasti ja jopa kymmenen henkeä tiiviisti. Telttaan kuuluu myös kamina, maapohjat, kulmakepit ja keskisalko, maakiilat ja kantolaukku. Kamina on laadukas kotimainen Hawu-kamina.

Vuokrauksista tulee tehdä varaus etukäteen. Mikäli haluat tehdä varauksen, lähetä varaus osoitteeseen sipoonreservilaiset@gmail.com Sisällytä varaukseen seuraavat tiedot:

 • Varaajan nimi (vastuussa materiaalista)
 • Sähköpostiosoite
 • Puhelinnumero
 • Vuokra-aika
 • Viestiin vastataan mahdollisimman pian. Mikäli kyseinen varuste on jo varattu ko. ajalle, siitä ilmoitetaan vastauksessa. Muussa tapauksessa varaus vahvistetaan. Varaus on sitova.

  Materiaalin luovutus, palautus ja maksaminen

  Materiaalin luovutus tapahtuu sovittuna ajankohtana (akselilla Sipoo – Helsinki – Vantaa – Keski-Uusimaa). Palautuksesta sovitaan materiaalin luovuttajan kanssa. Vuokratut varusteet tulee palauttaa mahdollisimman pian, jotta varusteet saadaan huollettua ennen seuraavaa luovutusta. Maksutapoina ovat käteinen, mobilepay ja lasku.

  Muuta huomioitavaa

  Vuokraaja vastaa materiaalin huolellisesta käsittelystä. Materiaali on vuokraajan vastuulla vuokra-ajan. Mahdolliset korjauskustannukset havaituista rikkoutumisista voivat koitua vuokraajan maksettevaksi.

  Sissiteltan kalustoluettelo:

  Sissiteltta, ruotsalainen

  Kuljetuspussi, sissiteltan

  Kamina, sissiteltan (Hawu) (toimii puubriketeillä tai klapeilla)

  Keskisalko

  Kiinnityshihnat, 8 kpl

  Nurkkakeppi, 8 kpl

  Maakiila, 8 kpl

  Sissiteltta

  Hinnat

  Sissiteltta ½ viikkoa (max 4 vrk): 60 €

  viikko: 100 €

  Messutelttakatos

  Laadukas RedX-messutelttakatos sopii hyvin esimerkiksi markkinoille, perhejuhliin ja muuhun ulkokäyttöön. Katoksen mitat 3 x 3 m, korkeus säädettävä 1,7 – 2 m. Ei sisällä nurkkapainoja.

  Hinnat: 20 € / viikonloppu ja 40 € / viikko.

  Lisätiedot ja tiedustelut: sipoonreservilaiset@gmail.com